Oslo

Er du ny i byen og på leting etter en menighet? Kjenner du ikke Jesus, men ønsker å høre mer om Ham? Har du en gang vært med i et kristent felleskap, men nå er du ikke med noen steder? Er du på besøk i Oslo og trenger et sted å gå til gudstjeneste? Du er uansett velkommen. Denne websiden forteller noe om hvem vi er.

Vår gudstjeneste i sentrum er alle søndager kl. 11, flere ganger med opplegg for barna (se mer informasjon nederst). Kirkekaffen etter gudstjeneste er en hjelp til å bli mer kjent med oss.

Vi har smågrupper/bibelgrupper med plass til flere. Igjennom studieåret har vi både bibeltimer/felleskapkvelder og weekender som alle kommer på kalenderen på denne siden. Dessuten er det "spontanarrangement" som ulike folk finner på når de vil og orienterer om på gudstjenesten, eller legger ut på Facebook.

Gudstjenestested og kontor: Linstowsgate 3, 0166 Oslo

Kontakt:

Biskop Torkild Masvie
 Mobil 98643404
 Epost: torkild.masvie@kinor.no

Pastor Eirik-Kornelius Garnes-Lunde
Mobil 93831305
Epost: Eirik-Kornelius.Garnes-Lunde@kinor.no

Medpastor Alf Danbolt
Epost: Alf.Danbolt@kinor.no

Menighetskontor
 Tlf:  98677002,
 Epost: kontormedarbeider@gmail.com

Barneopplegg i Oslo

Vi ønsker at du som har små barn skal kunne komme på gudstjeneste, og at både du og barnet skal få en god stund hos oss. Lyd av barn er en god lyd for oss :)

I Messiaskirken i Oslo har vi ryddet til et barneområde med et mykt underlag for de minste barna for at de skal kunne ha tegnesaker og passende leker ved siden av der mamma og pappa sitter og deltar på gudstjenesten.

I gangen utenfor vår gudstjeneste har vi en høytaler slik at du om du ønsker å gå ut med barna under deler av gudstjenesten skal kunne få med deg mer av det som skjer.

Søndagsklubben
 Vi har også “Søndagsklubben”, SK, med samling for de minste under preken og kirkebønn.
 Flere av de søndagene vi ikke har SK, vil det en gang før preken være en “barnas stund”der barna kommer frem for en mini-samling med en leder fremme i kirka.

Bibelgruppe på Tomter

Messiaskirken i Oslo har en av sine smågruppe som samles på Tomter i Østfold flere ganger i halvåret. Klikk HER for mer informasjon om den.

@

Oslo: